top of page

SUPR ČTENÍČKO PRO POSÍLENÍ ZDRAVÍ

„Tvé tělo je živoucí chrám, v němž žije Bůh. Tvá mysl je živoucí chrám, v němž žije Bůh. Bůh žije uvnitř každého z nás jako život. Důkazem toho, že uvnitř Tebe je Bůh, je to že žiješ. Tvůj Život je tím důkazem.“


Kniha POZITIVNÍ MYŠLENKY pro každý den. Louise L. Hay a přátelé. Str. 210 výrok od Dona Miguela Ruize


Podzimní a zimní období se pomaličku blíží a vybízí právě k tomu zakutat se pod deku, uvařit si čaj a ponořit se do knihy.


Některé knihy jsou zdrojem moudrosti, učení a inspirace, jak pečovat o své zdraví ještě jinak, než běžně známe. V jednom z minulých životů jsem vlastnila překrásnou knihovnu, která ukrývala skvosty, poklady na poli literatury. Dodnes si uchovává mé vědomí a má duše lásku a pokoru ke knihám. Nyní v tomto životě mám pouze menší knihovničku, ale už si ponechávám jen knihy, které cítím, že má smysl se k nim vracet.


Některé knihy jsou natolik ŽIVÉ a natolik nabyté energiemi, že pokud mít doma nějaké knihy, tak právě tyto jsou tím pravým POKLADEM pro zkvalitnění našeho Života a postupné rozšiřování vědomí. Můžete se k nim kdykoliv vracet a vždy vám otevřou něco navíc podle současné úrovně vašeho vědomí a cítění.


Učme se, vzdělávejme se, poznávejme své tělo, duši, mysl a vložme své zdraví zodpovědně a vědomě do svých rukou především.


Nabízím několik tipů na knihy (i když by seznam mohl být ještě mnohem delší ) pro toho, kdo se intenzivně zajímá o své zdraví, hledá souvislosti, zajímá se o otázky své Existence a hledá příčiny toho, co se mu děje v Životě, pátrá po Stvořitelově pravdě, po původních pramenech.


1. 10 knih Anastasia, Vladimír Megre. Zvonící cedry

2. ŽIVA, životní síla Slovanů. Vladimír Kurovskij

3. Kvantová kniha odpovědí. Jak kvantová věda vysvětluje lásku, smrt a smysl života. Amit Goswami, Ph.D.

4. 7 klíčů ke štěstí, Deepak Chopra

5. Biologie víry, Bruce H. Lipton, Ph. D.

6. Nemoc jako symbol, Ruediger Dahlke

7. Nemoc jako řeč dětské duše, Ruediger Dahlke, Vera Kaesemann.

8. Miluj svůj život, Louise L. Hay

9. Pozitivní myšlenky pro každý den. Louise L. Hay a přátelé.

10. Jak mít všechno. Splňte si své životní cíle a sny. John Assaraf

11. Tajný život stromů. Co cítí a jak komunikují. Objevování fascinujícího světa. Petr Wohlleben

12. Kniha Čtyři Dohody, kniha Pátá Dohoda, Don Miguel Ruiz




46 zobrazení
bottom of page